Reviews

Ervaringen/ reviews voor De online studiecoach

“Vanaf het eerste moment heeft Klasina mij gerustgesteld door zich open te stellen en mij op mijn gemak te laten voelen. Daarnaast was Klasina mijn scriptiebegeleider voor de HBO-Rechten waar ik met plezier naar terugkijk. Klasina kan goed luisteren en observeren, hierdoor weet ze al snel de behoeftes van personen te ontdekken en ze overtuigend te communiceren. Ze durft kritisch te zijn en dit doet ze door juiste vragen te stellen om een persoon tot een nieuw inzicht te brengen. Na toch al heel wat gesprekken te hebben gehad met collega's, vrienden, en kennissen over mijn levenspad en de volgende stap in mijn carrière, heeft het eerste gesprek mij tot inzicht gebracht wat echt iets voor mij is. Heel waardevol was dit! Daarnaast, de gesprekken verlopen met humor, efficiënt, en vooral ook realistisch. Verwacht vooral een echte verbinding met Klasina oftewel the real deal!”

Inez Nollen


 “Klasina was mijn afstudeerbegeleider tijdens het stagelopen en het schrijven van mijn scriptie. Zij heeft er mede voor gezorgd dat ik in deze moeilijke periode waarin ik meer beren dan ooit op de weg zag, in mijzelf bleef geloven dat het goed zou komen. Zij hielp mij met het opbreken van het grote geheel, zodat ik enigszins overzicht had. Ze oordeelde niet, was altijd een fijne gesprekspartner en hielp mij laagdrempelig om mijn obstakels te overwinnen; ze was mijn begeleider en “stok achter de deur” die ik nodig had en misschien wel nog nodig heb. Een fijne ervaring!”

Merel van Zelst


“Een energieke professional met een groot inlevingsvermogen die meedenkt om voor elke obstakel een oplossing te vinden. Dat doet mij gelijk denken aan Klasina. Ik heb het geluk gehad dat Klasina in mijn studiejaren mijn studiebegeleider en docent is geweest. Tevens is zij beoordelaar geweest van mijn scriptie. Zij biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar oplossingen. Door haar inlevingsvermogen en analytische werkwijze is zij de juiste persoon om je te begeleiden. Geen vraag of probleem is te moeilijk voor haar. Tijdens haar begeleidingsgesprekken stelt ze de juiste vragen om je aan het denken te zetten en kijkt daarbij naar de doelen/wensen die belangrijk zijn voor jou. Zij herkent patronen en motiveert je om deze te veranderen of aan te passen. Door haar positieve energie is ze een fijn, vertrouwelijk en eerlijk persoon om mee samen te werken. Ik heb haar coaching technieken altijd erg gewaardeerd en haar expertise heeft mij verder geholpen in mijn studie. Als student stond ik centraal bij haar, wat mij het gevoel gaf dat ik echt gehoord werd. Daarnaast adviseerde zij mij in zaken die voor mij van belang waren.”

Homeira Tahoori


“Ik kon terecht bij Klasina Lont voor een korte coaching sessie. Het ging om een studiegerelateerd probleem. Zij bood een luisterend oor en gaf mij dat duwtje dat ik nodig had om het laatste vak voor het afstuderen te halen. Ik had het gesprek als prettig ervaren. Ze oordeelde niet en there were only positive vibes!”

Amima


“Motiverend, meedenkend en een goed luisterend oor. Topcoach!”

Fatine


“Klasina heeft mij als coach begeleid bij mijn afstudeertraject. Ik kon haar geregeld bereiken met vragen, telefonisch en per e-mail en het contact was prettig en informeel. Meerdere keren heeft ze mijn scriptie beoordeeld en feedback gegeven en hadden we hier gesprekken over. Haar coaching heeft mij zeker geholpen bij het afstuderen!”

Rutger Ates